Over ons

Kantoor Van Steendam biedt u een klankbord waar u als ondernemer onbeperkt gebruik kan van maken. Wij volgen het doen en laten van uw onderneming zorgvuldig op en grijpen in waar nodig.

Als ondernemer wordt u door ons geruggesteund zodat u op een comfortabele manier kwalitatieve beslissingen kan nemen. Wij monitoren de kosten, analyseren eventuele opportuniteiten en waken er over dat alle verplichtingen worden nagekomen.

Wij nemen de tijd om samen met u in gesprek te gaan en te luisteren naar wat voor u belangrijk is. Geen standaardoplossingen maar een persoonlijke aanpak! Uw onderneming is immers uniek en daarover trachten wij steeds te waken.

Doorheen iedere fase van uw ondernemingsleven her-evalueren wij de situatie en zijn wij uw ideale sparringpartner.

Startup
kennismaken icon

Kennismaken

Van een droom via een idee naar een goed uitgewerkt en onderbouwd plan. Nog vóór uw onderneming het levenslicht ziet, maken wij graag samen met u een haalbaarheidsstudie van uw ondernemersplannen. Starten als ondernemer betekent dat er heel wat nieuwe zaken op u af zullen komen. Wij willen u zo goed mogelijk voorbereiden en uw klankbord zijn op de momenten dat u nood heeft aan advies.

samenwerken icon

Samenwerken

Uw plan blijkt na grondige analyse een haalbare kaart? Wij zorgen ervoor dat uw opstart zo vlot mogelijk verloopt. Wij gaan na welke juridische entiteit het best aansluit bij uw noden en op welke manier u best de benodigde financiële middelen inzamelt. Via ons kwalitatief netwerk van interne en externe specialisten zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren uw plannen ten uitvoer kan brengen. Via ons MY KVS-ondernemersportaal kan u uw administratie van bij de start makkelijk en efficiënt bijhouden zodat wij uw boekhoudkundige en fiscale verplichtingen voor onze rekening kunnen nemen.

ondernemen icon

Ondernemen

Na de start dient u natuurlijk ook nog de rest van uw parcours goed te doorlopen. Kantoor Van Steendam ziet toe van op de zijlijn. Als klankbord van de ondernemer staan wij klaar om samen met u iedere uitdaging aan te gaan. Wenst u een vergelijking van het werkelijke zakencijfer met het cijfer dat bij uw financieel plan werd vooropgesteld? Hoe verhoudt de marge zich in de praktijk tegenover de theoretische marge of de normale sectorgemiddelden? Op welke manier financiert u best uw nakende investeringen? Úw onderneming als organisme dat evolueert op úw tempo met het advies van Kantoor Van Steendam.

Contacteer ons